You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Українська
гривня

Євро Розпродаж

+38 (097) 657-44-10 +38 (067) 66-28-328
  • Ваша корзина порожня!

Запасні пігулки для осушувача повітря RUHHY 2 x 400 г 22578

  • Виробник: RUHHY
  • Модель: 22578
  • Наявність: Є в наявності
320 грн. 370 грн.

2 ЗАПАСНІ КАРТРИДЖІ ДО ОЗУШУВАЧІВ ПОВІТРЯ RUHHY



ПИТАННЯ ВІКНА І ДЗЕРКАЛА - НЕ ВАША ПРОБЛЕМА - вологість у ванній або на кухні призводить до запотівання вікон. Осушувач, з нашими картриджами, усуває це явище. Тепер запітнілі вікна та дзеркала більше не будуть вашою проблемою!

ПОПЕРЕДЖУЄ ОСВІТУ ВИРОБНИЦТВА, ГРИБКІВ І КОРОЗІЇ - для поглинача вологи необхідна вставка-поглинач. Поглинач ефективно осушить повітря у квартирі, будинку, гаражі, складі і т.д. Ідеально підходить для ванної кімнати або кухні. Знижує вологість повітря та запобігає розвитку плісняви, грибків, затхлості, корозії та запотівання вікон.

ЕФЕКТИВНІСТЬ – одного картриджа вистачить до 45 днів. Довговічність залежить від вологості та температури повітря у приміщенні. Вставляє воду, залишаючи воду на дні контейнера.


2 ВСТАВКИ У КОМПЛЕКТІ – у наборі 2 круглі вставки. Одна вставка важить цілих 400 г. При покупці комплекту ви маєте до 90 днів вологопоглинання.

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ – колір білий; матеріал: хлорид кальцію; розмір: 10 х 3,3 см; вага 824 г, вага в упаковці: 870 г

СПЕЦИФІКАЦІЯ
білий колір
матеріал: хлорид кальцію
розмір: 10 х 3,3 см
вага 824 г
вага в упаковці: 870 г

Вставка для поглинання вологи – це матеріал, що використовується для видалення надлишкової вологи з повітря закритих приміщеннях, таких як вітальні, офіси, комірчини, гаражі або підвали. Надлишок вологи в повітрі може призвести до проблем із пліснявою, корозією, псуванням матеріалів та погіршенням якості повітря в приміщенні. Для вирішення цих проблем зазвичай використовуються картриджі з осушувачем.
Характеристики:
- Виробник: RUHHY
- Тип керування: Механічне
- Країна виробник: Польща
- Стан: Новий
Основні
Стан Нове
Розширені
Каталог
Країна виробник Польща
Производитель РУХХІ
Тип управління Механічне

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре