You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Українська
гривня

Євро Розпродаж

+38 (097) 657-44-10 +38 (067) 66-28-328
  • Ваша корзина порожня!

Шорти CAMOTEC Lizard Nylon Coyote 7163

  • Виробник: CAMOTEC
  • Модель: 7163
  • Наявність: Є в наявності
2630 грн.

Доступні варіанти

Шорти CAMOTEC Lizard Nylon Coyote 7163


Унікальні легкі та еластичні шорти з ергономічним кроєм – ваш ключ до незабутнього комфорту та безмежної свободи руху у будь-яких умовах (місто, природа, польові умови). Завдяки спандексу у складі ви отримуєте додаткову ергономіку під час активних дій. Шорти мають середню посадку та мінімалістичний дизайн, тому Ви з легкістю можете одягнути їх на роботу в офіс, а після неї відразу, не переодягаючись, піти у пошуки пригод за місто в ліс чи гори, не втрачаючи комфорту. Це можливо завдяки міцній, дихаючій та еластичній тканині Nylon (90%) у комбінації зі Spandex (10%), яка оброблена DWR (захист від вологи та бруду). Нейлонові волокна мають малу вагу і не утримують вологу, тому тканина швидко висихає. Завдяки унікальному плетиву тканини здійснюється циркуляція повітря навколо тіла, тому у шортах LIZARD комфортно у спекотну та теплу погоду. Шорти мають 6 кишень: 2 бічні з вентиляційними сітками; 2 задні з вентиляційними сітками; 2 місткі на стегнах з блискавкою та клапаном. Усередині великих кишень на стегнах є по 2 маленькі сітки, щоб зафіксувати дрібні речі. Пояс має вставки з гумки, тому надійно фіксуються без пояса. Фіксується гульфік на металеву кнопку та застібку-блискавку.

Пояс широкий: можна використовувати ремені до 40 мм.
Шорти LIZARD від компанії camotec розроблені для використання у широкому спектрі температур від +18 до +25 градусів за Цельсієм.
Вибирайте їх під будь-які завдання: на кожен день, у похід, на риболовлю/полювання або для виконання тактичних завдань комфорт буде гарантовано.

Характеристики:
- Склад тканини: 90% Nylon, 10% Spandex
- Температурний режим: від +18 ° C до +25 ° C
Розширені
Каталог

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре