You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Українська
гривня

Євро Розпродаж

+38 (097) 657-44-10 +38 (067) 66-28-328
  • Ваша корзина порожня!

Електрична помпа для бутелів з водою Ruhhy 24042

  • Виробник: RUHHY
  • Модель: 24042
  • Наявність: Є в наявності
230 грн. 260 грн.

Характеристики та опис




Вид запчастини
Електрична помпа


Країна виробник
Китай


Виробник
RUHHY


Стан
Новий


Колір
Білий


Електричний насос для перекачування води з бочок та резервуарів із питною водою. Живлення від USB. Світлодіодна підсвітка. Підходить для більшості стандартних пляшок.
ПЕРЕВАГИ НАСОСУ:
універсальне використання
проста операція
міцний
електроживлення
для пляшок від 1,5 л до 19,8 л
ОСОБЛИВОСТІ:
ЕЛЕКТРИЧНИЙ – електричний рідинний насос – відмінний пристрій, що полегшує процес наливання рідини в посуд. Влітку не потрібно піднімати величезну пляшку з водою, щоб охолонути.Просто натисніть на помпу і вода потече прямо в склянку.
ПРОСТОТА В ВИКОРИСТАННІ – процес заливання відбувається автоматично після натискання кнопки ВКЛ, розташованої у верхній частині пристрою; Щоб зупинити насос, просто натисніть на ту ж кнопку.Просте управління забезпечує велику зручність та впливає на якість та комфорт використання.Насос ідеально підходить для дітей, дорослих та літніх людей.
ПОРТАТИВНИЙ – завдяки невеликій вазі та компактним розмірам насос надзвичайно зручний, його легко зберігати і транспортувати, а взяти його з собою куди завгодно не складе труднощів.
ШИРОКЕ ЗАСТОСУВАННЯ - електричний насос для напоїв ідеально підходить для приватного домашнього використання, а також може використовуватися для організації різних видів ігор, вечірок, вечірок у саду, спортивних заходів, фестивалів та концертів. Він також ідеально підходить як обладнання для офісів, барів, ресторанів, готелів та лікарень.
СПЕЦИФІКАЦІЯ - виробник: Iso Trade; бренд RUHHY; швидкість потоку: 1,4 л/1 хв; колір: білий – чорний; джерело живлення: USB-кабель; розміри: 16 х 13 см; вага: 0,16 кг.
Характеристики:
- Вид запчасти: Электрическая помпа
Розширені
Каталог

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре