You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Українська
гривня

Євро Розпродаж

+38 (097) 657-44-10 +38 (067) 66-28-328
  • Ваша корзина порожня!

Дитяча гойдалка 3в1 Kruzzel 23552

  • Виробник: Kruzzel
  • Модель: 23552
  • Наявність: Є в наявності
880 грн. 1010 грн.

Гойдалки для будинку і саду для дітей 3в1


Гойдалки 3 в 1 - ці гойдалки ростуть разом з вашою дитиною! У міру зростання дитини передні та задні напрямні можна зняти. Виріб гарантовано прослужить кілька сезонів. Він дозволить безтурботно розважитися і в той же час адаптуватися до віку та потреб дитини.
РЕГУЛЮВАНА РЕГУЛЯЦІЯ - для забезпечення максимальної безпеки дитини до спинки прикріплені ремені, що регулюються, які додатково захищають дитину від падіння або надмірного перекидання.
ПРОТИСКОЛЬЗНА КОНСТРУКЦІЯ - гойдалка виготовлена ​​з високоякісного матеріалу зі спеціальним протиковзким покриттям. Це означає, що навіть при розгойдуванні без додаткового захисту дитина не зісковзне з сидіння.
ЛЕГКА ЗБІРКА – гойдалка збирається надзвичайно просто і швидко. Ви можете розмістити його у дверній коробці, наприклад за допомогою розпірки. Його можна використовувати як усередині приміщення, так і зовні. Міцні регульовані мотузки дозволять вам регулювати висоту, на якій стоятиме ваша дитина.
СПЕЦИФІКАЦІЯ – матеріал: ПП; лямки: поліестер + ПП; нейлонова мотузка; додаткові елементи: залізо+ПП; Макс. навантаження: 30 кг; розміри: 33 х 42 х 182 см. регулювання мотузки: 93-165 см; вага: 1,95 кг; вага в упаковці: 2 кг.
ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ:
матеріал: ПП
лямки: поліестер + ПП
нейлонова мотузка
додаткові елементи: залізо + ПП
Макс. навантаження: 30 кг
розміри: 33 х 42 х 182 см
регулювання мотузки: 93-165 см вага :
1,95 кг
вага в упаковці: 2
кг лише найменших. Тут також знайдуться розваги для дітей середнього та старшого віку до 30 кг. Гра з гойдалками дозволяє розвивати координацію та моторику. Встановлений на відкритому повітрі, вашій дитині сподобається проводити час на свіжому повітрі. Він добре виглядатиме в саду, на терасі, а також як додатковий елемент, який можна повісити на дитячому майданчику. Він адаптований до різних погодних умов, тому його можна використовувати на відкритому повітрі, так і в приміщенні. Характеристики: - Виробник: Kruzzel - Країна виробник: Польща - Тип гойдалки: Підвісна гойдалка - Вікова група: Від 2 років - Матеріал каркасу: пластик - Матеріал сидіння та спинки: Пластик - Колір: Синій - Максимально допустиме навантаження: 30 кг - Захист від випадкового складання: Так - Стан: Новий - Стать: Унісекс














Основні
Колір Синій
Стан Нове
Розширені
Каталог
Вікова група Від 2 років
Країна виробник Польща
Максимально допустиме навантаження 30 кг
Матеріал каркаса пластик
Пол Унісекс
Производитель Круцель

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре